Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

5 προτάσεις ομορφιάς για το καλοκαίρι που θα κάνουν τη διαφορά! Περιποίηση προσώπου, σώματος, νυχιών!

Το καλοκαίρι δε χρειάζεται να καθόμαστε με τις ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας με διάφορα προϊόντα μακιγιάζ. Το μαύρισμα, η εξοχή, η ξεκούραση και η θετική διάθεση και ενέργεια φροντίζουν για εμάς ώστε να είμαστε πιο όμορφες και λαμπερές χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. 

Η επιδερμίδα μας όμως σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι υγιής και φωτεινή και αυτό το πετυχαίνουμε μόνο με το σχολαστικό σωστό καθαρισμό, την ενυδάτωση και την απαραίτητη αντηλιακή προστασία στο πρόσωπο και το σώμα.

α) Καθαρισμός προσώπου: Gel Nettoyant Purifiant της Vichy




Εξαιρετικό gel καθαρισμού και εξυγίανσης για απομάκρυνση των ρύπων και τη μείωση της έκκρισης του σμίγματος. Καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Χωρίς σαπούνι, υποαλλεργικό και δοκιμασμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες (πιο ευαίσθητη από τη δική μου δε γίνεται και όμως ποτέ δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα ερεθισμού). Σημαντικό για μένα είναι ότι έχει και ένα ανάλαφρο δροσερό και διακριτικό άρωμα που σου φτιάχνει τη διάθεση, ιδίως το πρωί που ξυπνάς.

β) Ενυδατική κρέμα: Initiatic Fluide Lissant Energisant Correction Premieres Rides της Lierac


Εκπληκτική ενυδατική κρέμα (έχω επιλέξει τη fluide μορφή, την πιο λεπτόρευστη δηλαδή για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα) που σου αφήνει ένα αίσθημα απίστευτης δροσιάς και ενυδάτωσης του προσώπου. Χρησιμοποιείται πρωί ή πρωί - βράδυ και το πρόσωπο πραγματικά αλλάζει όψη.

γ) Καλυπτικό make up: Couvrance Correcteur de Teint - Fond de Teint correcteur fluide της Avene



Make up για ελαφριά κάλυψη και διόρθωση των ατελειών στο δέρμα. Ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, δίνει ένα ματ αόρατο αποτέλεσμα και προστατεύει από τις ακτίνες UV (SPF 15) και από τις καταστροφικές συνέπειες των ελευθέρων ριζών που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος. Μπορείτε να το εφαρμόζετε είτε σε όλο το πρόσωπο ή να το χρησιμοποιείτε για να καλύψετε συγκεκριμένες ατέλειες (π.χ μαύρους κύκλους) κάθε μέρα (και στην παραλία).

δ) Αντηλιακό σώματος: Bronze Goddess Sunscreen SPF 30 της Εstee Lauder



Το έχω λατρέψει! Έχει λεπτόρευστη υφή, υπέροχο άρωμα (πραγματικά υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα) και απορροφάται αμέσως από το δέρμα αφήνοντάς το τέλεια ενυδατωμένο και προστατευμένο από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου. Υψηλή προστασία και μαγευτικό άρωμα. Προσωπικά, το χρησιμοποιώ καθημερινά και στην πόλη και μου φτιάχνει απίστευτα τη διάθεση με το καλοκαιρινό άρωμά του.

Το καλοκαίρι είτε είμαστε στην πόλη είτε στην παραλία, τα περιποιημένα νύχια πλαισιώνουν πάντα και συμπληρώνουν μια προσεγμένη εμφάνιση.

ε) Βερνίκια νυχιών: Seventeen Super Shine no 209. 249


Υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα που θα κάνουν τη διαφορά. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό αφού τα βερνίκια είναι ανθεκτικά και αφήνουν μια γυαλάδα που διατηρείται στο πέρασμα των ημερών. Χωρίς αμφιβολία από τα καλύτερα βερνίκια που έχω χρησιμοποιήσει.

Καλό καλοκαίρι!
Σοκολάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου