Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Tips: Χαρίσετε στο δέρμα σας μια γενναία δόση Βιταμίνης Ε

Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ένα μυστικό ομορφιάς που χρησιμοποιώ από τα 15, κιόλας, χρόνια μου, όταν δεν εφάρμοζα συστηματικά, ακόμα, κάποια ενυδατική κρέμα προσώπου.

Όλοι γνωρίζουμε τα ευεργετικά οφέλη των βιταμινών στον οργανισμό μας. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά το δέρμα μας, η Νο 1 βιταμίνη που το φροντίζει και το προστατεύει είναι η Βιταμίνη Ε.



Με έντονη αντιοξειδωτική δράση, η Βιταμίνη Ε προσφέρει αντιγηραντική προστασία και προλαμβάνει τη φθορά του δέρματός μας, το θωρακίζει ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία και την καταστροφή των κυττάρων που αυτή προκαλεί, προάγει την αναγέννηση νέων κυττάρων, μειώνει την απώλεια υγρασίας και προλαμβάνει την εμφάνιση κηλίδων.

Πως όμως μπορούμε να χαρίσουμε στο δέρμα μας "ατόφια" τη Βιταμίνη Ε;

Η λύση είναι απλή και οικονομική: κάψουλες Eviol! Μην της πιείτε (μόνο)! Απλώστε τις στο δέρμα σας!


Τις κάψουλες Eviol θα τις βρείτε στο φαρμακείο, στην απίθανη τιμή των 3,80€. Το πακετάκι περιέχει 20 κάψουλες με περίβλημα ζελατίνης.



Για να χρησιμοποιήσετε τη Βιταμίνη απευθείας στο δέρμα σας, δεν έχετε παρά να τρυπήσετε τη ζελατίνη, που την περιβάλει, με μία καρφίτσα.


Πιέζοντας την κάψουλα, θα βγάλετε από μέσα της όλη τη Βιταμίνη Ε, σε μορφή λαδιού, η οποία είναι έτοιμη προς χρήση!


Απλώστε τη Βιταμίνη στο πρόσωπό σας μία φορά τη μέρα (ή και περισσότερο, κακό δεν κάνει!), κατά προτίμηση βράδυ λόγω της λιπαρής της υφής, και "θρέψτε" φυσικά το δέρμα σας!

100% by Βανίλια.

2 σχόλια:

  1. Been eating these diligently every morning...! :) Thank you deary...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία συμβουλή! Ανησυχώ λίγο με την κατάποση αλλά η επάλειψη μια χαρά ιδέα φαίνεται!!!
    Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή