Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Νύχια: Sequin manicure

Μετά το μανικιούρ- χαβιάρι, μια νέα τάση έρχεται να μας ξετρελάνει: το sequin manicure!




Πρόκειται για μανικιούρ με... πούλιες (ή απλώς χρυσόσκονη σε μεγάλα κομμάτια), συνήθως πολύχρωμες, αλλά και σικάτες μονόχρωμες, που κάνει και πάλι τα νύχια μας να μοιάζουν πολυδιάστατα.

Η καινοτόμος, σχετικά καινούρια, Βρετανική εταιρεία Ciate, πρωτοπορεί και μετά το μανικιούρ από βελούδο και σε στυλ χαβιάρι λανσάρει τη νέα της σειρά, sequin.


Επειδή, όμως, η συγκεκριμένη σειρά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στη χώρα μας, ίσως να θέλετε να δημιουργήσετε το στυλ και μόνες σας. Προμηθευτείτε πολύχρωμη χρυσόσκονη, σε μεγάλα κομμάτια και όχι την κλασσική μικροσκοπική κι ένα διάφανο βερνίκι. Περάστε μια γενναία δόση βάσης στο ένα νύχι σας και στη συνέχεια "βουτήξτε" το στο βαζάκι με τη χρυσόσκονη.


Πιέστε ελαφρά με το χέρι σας για να σταθεροποιηθεί και μετά απλώστε και πάλι μια γενναία δόση διάφανο βερνίκι. Επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται, για να μην είναι "άγριο" το νύχι. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείτε να εφαρμόσετε τη χρυσόσκονη πάνω από ένα βερνίκι με χρώμα, ώστε τυχόν κενά που θα δημιουργηθούν να έχουν χρώμα από το βερνίκι σας.


Στην περίπτωση που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος (όπως ο δικός μου), μπορείτε να προμηθευτείτε βερνίκια που περιέχουν χρυσόσκονη (εγώ έχω ένα της Essie) και να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα πολύ πιο εύκολα και γρήγορα. Συμβουλή: επειδή σε αυτά τα βερνίκια η ποσότητα της χρυσόσκονης είναι λίγη εφαρμόστε 2-3 φορές, για να πετύχετε το "ουάου" αποτέλεσμα που θα καταπλήξει.

Αν αυτή η τάση σας φαίνεται "too much" δοκιμάστε το μόνο στον παράμεσο ή ως γαλλικό και δημιουργήστε ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ στα νύχια σας. Από προσωπική εμπειρία κι επειδή εφαρμόζω την τάση αυτή από το καλοκαίρι, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή και μόνο καλές κριτικές έχω λάβει από φίλες και γνωστές!

Εμπνευστείτε!












The nail polish junkie,
Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου