Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Νύχια: Τα χρώματα/ σχέδια του Χειμώνα- 2013




Το έχουμε πει και το ξαναλέμε: μια περιποιημένη εμφάνιση ολοκληρώνεται άψογα με ένα περιποιημένο μανικιούρ. Προσέξτε τα νύχια σας. Να τα καθαρίζετε συχνά, να τους δίνετε σχήμα, να περιποιήστε τα πετσάκια και...

1. Αφήστε τα άβαφα ή βάψτε τα σε nude αποχρώσεις!




Η μόδα των nude νυχιών καλά κρατεί! Ταιριάζουν με όλα και άρα δε μας δεσμεύουν και είναι εξαιρετικά chic. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο post, το nude βερνίκι είναι η καλύτερη "επένδυση" για φέτος το χειμώνα!

2. Μεταλλικό χρώμα και sequin.







Χρυσό και πάλι χρυσό. Είναι πολύ in σε ρούχα, αξεσουάρ, τρουκς, γιατί όχι και στα νύχια;
Εναλλακτικά, αν προτιμάτε, χρησιμοποιήστε ασημένιο έντονο ή με ματ αποτέλεσμα.
Αν το στυλ σας αρέσει, αλλά σας φαίνεται υπερβολικό, δοκιμάστε να βάψετε μόνο το ένα νύχι σε κάθε χέρι με μεταλλικό χρώμα ή με την τεχνική του sequin μανικιούρ (http://zacharoto.blogspot.gr/2012/10/sequin-manicure.html).


Tip: Αν αποφασίσετε να βάψετε τα νύχια σας χρυσά ή ασημένια, φροντίστε να μην το παρακάνετε με τα αξεσουάρ. Σε ένα χέρι με χρυσά νύχια, θα ήταν too much 5-6 χρυσά δαχτυλίδια και άλλα τόσα βραχιόλια. Τα χρυσά νύχια είναι από μόνα τους στολίδι, μην τα "παραφορτώσετε".
Τα μπλε και πράσινα μεταλλικά είναι εξίσου in.

3. Μπορντό, μπλε, μαύρο, κυπαρισσί, γκρι.




Όπως κάθε χειμώνα, έτσι και φέτος, τα σκούρα χρώματα έχουν την τιμητική τους. Δοκιμάστε μερικά από τα συνηθισμένα (πχ μπορντό ή μαύρο) ή κάντε τη διαφορά με ένα ιδιαίτερο navy blue ή με ένα βαθύ πράσινο.

4. Γαλλικό
Όχι όμως το κλασσικό!





Η μόδα προστάζει συνδυασμό χρωμάτων για το νέο γαλλικό μανικιούρ. Δοκιμάστε ένα nude βερνίκι με κυπαρισσί τελείωμα, ή χρυσό με μπλε, ή ακόμα και κόκκινο με μαύρο. Οι επιλογές είναι άπειρες, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

5. Fade




Πρόκειται για τη νέα μόδα στο μανικιούρ. Επιτυγχάνεται με ένα σφουγγαράκι για make up και δύο βερνίκια σε διαφορετικά χρώματα.
Απλώστε πρώτα το ένα χρώμα σε όλο το νύχι (ίσως χρειαστεί να περάσετε δύο στρώσεις) και στη συνέχεια, με το σφουγγαράκι για το make up, απλώστε το δεύτερο χρώμα στο μισό νύχι. Αφήστε να στεγνώσει και περάστε μία στρώση top coat. Η πρότασή μας, αν είσαστε αρχάρια του είδους, είναι να χρησιμοποιήσετε χρώματα που δένουν μεταξύ τους: μαύρο-μπορντώ, μπλε ανοιχτό- μπλε σκούρο, πορτοκαλί- κόκκινο, ροζ- κόκκινο κλπ.
Μια πολύ chic πρόταση, και ακόμα πιο εύκολη να υλοποιηθεί, είναι κι αυτή του glitter.

6. Halo



Το αναφέραμε σε προηγούμενο post και μας αρέσει πολύ σαν στυλ. Άλλωστε, ο οίκος Channel το έχει λανσάρει πρώτος!
Δοκιμάστε να κάνετε το περίγραμμα με μεταλλικό χρώμα και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Πάρτε ιδέες και δημιουργήστε!

The nail polish junkie,
Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου