Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Μαλλιά: Κοντό καρέ


Εσείς θα απαρνιόσασταν ποτέ τη μακριά πλούσια κόμη σας για ένα κοντό καρέ; Και όμως αυτό προστάζει η μόδα. 



Το κοντό καρέ επιστρέφει δυναμικά αν και κατά τη γνώμη μου δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Η Κarlie Kloss, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα του εξωτερικού, το τόλμησε και ήδη έχει γίνει το must have haircut για τη νέα σεζόν. 

Με αφέλειες ή όχι το κοντό καρέ πάντα προσδίδει ύφος, στυλ, άνεση και κομψότητα. Κολακεύει όλα τα πρόσωπα αρκεί να βρει ο κομμωτής το κατάλληλο μήκος που θα αναδείξει το σχήμα και τις γωνίες του προσώπου. Ιδανικό για τις γυναίκες με ελαφρά σπαστά μαλλιά αφού θα τους δώσει σχήμα και χωρίς ιδιαίτερη περιποίηση θα φαίνεται επιμελώς ατημέλητο και παιχνιδιάρικο. Αλλά και όσες έχουμε ίσια λεπτά μαλλιά το κοντό καρέ θα βοηθήσει να αποκτήσουμε περισσότερο όγκο και κίνηση. Οι αφέλειες θέλουν περιποίηση φυσικά και προσοχή δεν πάνε σε όλα τα πρόσωπα. 

Ωστόσο εγώ πιστεύω ότι όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης και πώς μπορεί μια γυναίκα να υποστηρίξει από το κούρεμα μέχρι και τα ρούχα που φοράει.

Ιδού το πριν και το μετά της Karlie Kloss. 

















Αν λοιπόν πάτε στον κομμωτή σας και του πείτε θέλω το Karlie look αν είναι ενημερωμένος θα ξέρει ακριβώς τί πρέπει να κάνει...διότι έτσι έχει ονομαστεί πλέον το χτένισμα αυτό.


Προσωπικά το λάτρεψα αυτό το στυλ γιατί θυμίζει κάτι από το παρελθόν και ταυτόχρονα είναι τόσο σύγχρονο. Θα σκεφτώ σοβαρά μήπως και το τολμήσω!





















2 σχόλια:

  1. Ωραίο είναι αυτό το κούρεμα!! Και μπορώ να πω πως της συγκεκριμένης της πάει πολύ και την προτιμώ έτσι από τα προηγούμενα, μακριά μαλλιά της! Αλλά πάνω μου δεν θα το δοκίμαζα! Δραματική αλλαγή!!
    Καλό βράδυ να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμένα μου αρέσει πολύ και θα ήθελα να το τολμήσω. Άλλωστε μια αλλαγή σε ανανεώνει. Χρειάζεται σκέψη όμως και ασκήσεις θάρρους...χιχιχι...Καλό βράδυ και σε σένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή