Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Νύχια: Essie Sleek Sticks



Όταν μια από τις καλύτερες, επαγγελματικές εταιρείες προϊόντων μανικιούρ και πεντικιούρ λανσάρει αυτοκόλλητα νυχιών δε μπορεί παρά να γίνουν αμέσως trend!


Τι πιο εύκολο από το να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα νύχια σου χωρίς κανένα απολύτως κόπο πέραν του να εφαρμόσεις ένα αυτοκόλλητο πάνω τους; 


Τα αυτοκόλλητα βερνίκια νυχιών (nail wrap appliqués) έχουν πολλά πλεονεκτήματα: εφαρμόζουν σε λίγα δευτερόλεπτα, δε χρειάζεται να περιμένεις για να στεγνώσουν κι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τα κοινά, υγρά βερνίκια. Επίσης, κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά σε πολλά χρώματα (την πρωτιά στην Ελλάδα πρέπει να την είχε η Sephora, μερικά χρόνια πριν).

Όμως η μόδα τρέχει και τα σχέδια στα νύχια έχουν γίνει απαραίτητα για μια εντυπωσιακή εμφάνιση!

Με αφορμή τη μόδα των σχεδίων και patterns στο μανικιούρ, λοιπόν, η essie καινοτομεί λανσάροντας τα Sleek Sticks σε 12 διαφορετικά, ιδιαίτερα σχέδια!




Tip: για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια προτείνω ένα πέρασμα με ένα απλό top coat. Το αποτέλεσμα, όπως επίσης και οι ποικιλία των επιλογών, θα σε ενθουσιάσει!









Κι αν σκέφτεσαι ότι κατά πάσα πιθανότητα η αφαίρεσή των nail appliqués θα είναι δύσκολη, κάνεις λάθος: αφαιρούνται πανεύκολα με λίγο λάδι για παρανυχίδες και προσεκτικό... τράβηγμα, για να ξεκολλήσει από το νύχι.

Η ίδια η Essie προτείνει το Apricot Cuticle Oil, αλλά η εμπειρία μου λέει ότι οποιοδήποτε λάδι για παρανυχίδες και πετσάκια έχει το ίδιο αποτέλεσμα.


The nail polish (sometimes nail sticker) junkie,
Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου