Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Brands! Anthologia Humana- ένα κατάστημα που ξεχωρίζει!


Anthologia Humana. Ένα κατάστημα που έχει ανοίξει στο Χαλάνδρι σχεδόν ένα χρόνο τώρα και πραγματικά αποτελεί "κόσμημα" της περιοχής.
Όπως αναφέρεται και στο επίσημο site του καταστήματος, "παρέχει στο κοινό του μια ξεχωριστή εμπειρία αγοράς, καθώς δεν αποτελεί απλώς ένα μαγαζί, αλλά μια πρόταση για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής".


Η αρχιτεκτονική του καταστήματος σε κερδίζει με την πρώτη ματιά. Μια υπέροχη ξύλινη πόρτα, ρετρό πλακάκι, επενδύσεις από πέτρα, ξύλινες λεπτομέρειες, γυάλινη οροφή, όμορφες γωνίες με ροτόντες στολισμένες με πανέμορφα διακοσμητικά κι ένα χαριτωμένο πατάρι με μπαλκονάκι συνθέτουν την εικόνα του εσωτερικού του.


Όσον αφορά το εμπόρευμα του καταστήματος; Αυτό ποικίλει από ρούχα και παπούτσια μέχρι διακοσμητικά κι έπιπλα. 

Στο Anthologia Humana θα τα βρείτε όλα! 

Οι επιρροές είναι κυρίως ρομαντικές, αλλά και multicultural, με αποτέλεσμα να ταιριάζουν σε όλα τα γούστα. 

Οι συλλογές των ρούχων, παπουτσιών κι αξεσουάρ είναι των: Bunker, TM Collection, Ivko, Indi & Cold, St. Martins, Noa Noa, Yerse, Nice Things, αλλά και της ελληνίδας, ταλαντούχας "Madame Shou Shou", Elinas Kordali.


Στα είδη σπιτιού, λευκά είδη, διακοσμητικά κι έπιπλα τα αντικείμενα που θα βρείτε είναι των: Solidarium, Compagnie De Provence, Khmissa, Zenza, Pomax, Nordal, En fil d' Indienne, Asiatides και Greengate Copenhagen. 


Το ένα και μοναδικό μειονέκτημα του μαγαζιού, κατά τη γνώμη μου, είναι οι κάπως τσιμπημένες τιμές του. Από την άλλη, αν το καλοσκεφτείς, ένα κομμάτι από το Anthologia Humana είναι αδύνατο να φορεθεί ευρέως, όπως συμβαίνει με τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ των μεγάλων αλυσίδων όπως είναι το ZARA και το Η&Μ, κι άρα σας κάνει να νιώθετε μοναδική!


Χαίρομαι πολύ να βλέπω καταστήματα σαν κι αυτό να ανοίγουν, αλλά το κυριότερο, να επιβιώνουν σε καιρούς κρίσης.

Καλή συνέχεια και καλές δουλειές!

Ανδρέα Παπανδρέου 41, 15232 Χαλάνδρι

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου