Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

H Coco Chanel ξανά σε ταινία!



Η Keira Knightley  η νέα Coco Chanel!
Δεν ξέρω πόσες και πόσοι θα χαρούν με το άκουσμα της είδησης αυτής που ομολογουμένως έχει κατακλύσει όλα τα blogs και ειδησεογραφικά δελτία.

Προσωπικά δεν χορταίνω να βλέπω ταινίες για τη ζωή της Coco Chanel, μίας από τις σπουδαιότερες κυρίες του αιώνα που μας πέρασε, η οποία με την προσωπικότητα και το στυλ της άφησε εποχή. Ενθουσιάστηκα λοιπόν και περιμένω το αποτέλεσμα το οποίο θα παρουσιαστεί τον Μάιο στο Chanel's cruise show στη Σιγκαπούρη.

Βέβαια δεν πρόκειται ακριβώς για ταινία, αλλά για ένα μικρού μήκους φιλμ που θα γυριστεί για τον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων του οίκου Chanel (η πρώτη μπουτίκ άνοιξε το 1913 στο Ντοβίλ). Τα γυρίσματα δεν είναι σίγουρο πού ακριβώς  θα γίνουν αφού οι απόψεις διίστανται, είτε στο Ντοβίλ είτε στο Παρίσι. Η πρωταγωνίστρια ωστόσο είναι σίγουρη και δεν είναι άλλη από την Keira Knightley, τη μούσα του σχεδιαστή του οίκου, Καρλ Λάγκερφελντ και προσωπική του επιλογή για το ρόλο. Η επιλογή δε με ξάφνιασε λόγω και της μακρόχρονης συνεργασίας και της ικανότητας της συγκεκριμένης ηθοποιού να μεταμορφώνεται.




Ωστόσο και στο παρελθόν η διάσημη σχεδιάστρια ενσαρκώθηκε στη μεγάλη οθόνη και από άλλες καταξιωμένες ηθοποιούς. Ξεχώρισα την Audrey Tautou στην ταινία Coco before Chanel. Πραγματικά εξαιρετική!


Περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα και ελπίζουμε να δικαιώσει την αισθητική και την καλαισθησία ενός μύθου όπως η Coco Chanel!


by Σοκολάτα


2 σχόλια: