Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πηγή στυλιστικής έμπνευσης: Hanneli Mustaparta

Μοντέλο, φωτογράφος, στυλίστρια, fashion setter, blogger! Hanneli Mustaparta! 
Λατρεύεις το στυλ της με την πρώτη ματιά.


Γεννήθηκε στο Όσλο στη Νορβηγία. 

Από τα σχολικά της χρόνια την εντόπισε ένας Νορβηγός φωτογράφος και την ενθάρρυνε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Έτσι ξεκίνησε η καριέρα της ως μοντέλο. Κατόπιν πήγε στο Παρίσι και δύο χρόνια αργότερα, το 2004, πήρε τη μεγάλη απόφαση να πάει στη Νέα Υόρκη.

Το 2008 αποφάσισε να ασχοληθεί με το styling και τη φωτογραφία. Η επιτυχία της ήταν δεδομένη και σύντομα έγινε περιζήτητη στο χώρο της μόδας. Το 2009 δημιούργησε το δικό της blog στο οποίο γράφει και αναρτά δικές της και άλλων φωτογραφίες www.hanneli.com

Έχει συνεργαστεί με τη Vogue ως φωτογράφος και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά διαφημιστικά όπως το τελευταίο της εταιρείας Massimo Dutti και της Diesel black gold. 

Δείτε παρακάτω το διαφημιστικό της Massimo Dutti και ένα βίντεο στο οποίο η ίδια μιλάει  για τα ενδιαφέροντά της, τη δουλειά, τα ρούχα.






Διαφήμιση Diesel Black Gold 
Διαφήμιση Diesel Black Gold


H Hanneli Mustaparta ξεχωρίζει γιατί είναι αυθεντική και δημιουργική. Με αυτά τα χαρακτηριστικά σίγουρα διαφέρει και θα μας απασχολήσει πολύ!












































Aπό διαφημιστικό της Rag and Bone jeans




Συμμετείχε και στο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας Louis Vuitton για τη τσάντα mini του οίκου. Οι άλλες δύο πρωταγωνίστριες είναι οι γνωστές μας από παλιές αναρτήσεις Elin Kling http://www.zacharoto.blogspot.gr/2013/02/elin-kling-blogger.html και η Μiroslava Duma http://www.zacharoto.blogspot.gr/2013/03/miroslava-duma.html.



To διαφημιστικό!!!!!!!! Εnjoy!


Περισσότερα στο www.hanneli.com


by Σοκολάτα





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου