Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Tips: Τα βασικά είδη τσάντας που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει.


'Ολες μας έχουμε σίγουρα πολλές τσάντες, κάποιες από εμάς, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ τσάντες.
Έχουμε όμως όλα τα είδη τσαντών που απαιτούνται για τις καθημερινές μας ανάγκες; Ποιές είναι εκείνες οι τσάντες που μας λύνουν τα χέρια σε κάθε περίσταση κι όλες θα πρέπει να έχουμε;


1. Η καθημερινή

Είναι μεγαλούτσικη, κλασσικής σχεδίασης και συνήθως σε ουδέτερο χρώμα (μαύρο, ταμπά, μπεζ), προκειμένου να πηγαίνει με όλα τα ντυσίματα. Εγώ, για να κάνω τη διαφορα, διάλεξα να σου δείξω μια πράσινη, που είναι πολύ in και πηγαίνει με όλα!

Gabs πολυμορφική (!) τσάντα από μαλακό δέρμα














Tip: Διάλεξε ένα στυλ που θα μπορεί άνετα να κρατηθεί και μέχρι το βράδυ. Επίσης, διάλεξε τσάντες σε μέτριο μέγεθος: οι ώμοι, η πλάτη και η μέση σου θα σε ευγνωμονούν!



2. Το βραδινό Clutch

Clutch: ο ορισμός του in. Το clutch τσαντάκι αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι που έχει επιστρέψει δυναμικά. Πρέπει να είναι μικρό και να χωράει τα απολύτως απαραίτητα: κραγιόν, κινητό, κλειδιά, ταυτότητα και μερικά χαρτονομίσματα.

Accessorize evening clutch

Tip: Διάλεξε ένα βραδινό clutch από σκληρό υλικό, για να εντυπωσιάσεις. Αν πιστεύεις ότι μπορεί να μη σε βολέψει να κρατάς την τσάντα σου στο χέρι όλη τη νύχτα σε ένα κλαμπ. για παράδειγμα, διάλεξε μια από εκείνες που έχουν και αλυσίδα, για να τις κρεμάς στον ώμο ή να τις φοράς χιαστί.



3. Το casual Clutch

Ναι! Μια σωστή fashionista πρέπει να έχει παραπάνω από ένα είδος clutch και συνήθως το μυαλό μας δεν πάει στο πρωινό είδος. Αλλά ένα τσαντάκι χειρός είναι ιδανικό για μια διαφορετική πρωινή εμφάνιση.

Thiros καθημερινό clutch

Tip: Διάλεξε το καθημερινό σου clutch τσαντάκι σε έντονο χρώμα, ματ μαλακό δέρμα και μέτριο μέγεθος, για να μη σου θυμίζει με τίποτα βραδινό.


4. Η oversized

Δυστυχώς μας χρειάζεται κι αυτή. Και το "δυστυχώς" έχει να κάνει με το ότι κάθε φορά που κρατάμε μια μεγάλη τσάντα, που χωράει το μισό μας σπίτι μέσα, έχουμε την τάση να την παραφορτώνουμε.

Oversized KEM

Tips: Πάρε την oversized τσάντα σου σε μια ολοήμερη εκδρομή ή σε ένα ΣΚ μακριά από το σπίτι. Είναι ό,τι πιο βολικό, μιας και χωράει σχεδόν τα πάντα!


5. Χιαστί, crossbody, messenger

Η αγαπημένη μου! Η πιο βολική τσάντα στον κόσμο. Την φέρνεις πάνω στον ώμο σου, την περνάς πάνω από το λαιμό σου και δε χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί της ούτε δευτερόλεπτο. Βρίσκεται εκεί δίπλα σου να σε υπηρετήσει ανά πάσα στιγμή, απολύτως ασφαλής από μικρο-κλοπές ή βίαια τραβήγματα.

Longchamp messenger bag

Tip: Αν είσαι έστω κι ελάχιστα αφηρημένη, αυτή είναι η τσάντα για σένα. Μόνο μην την παραγεμίσεις. Θα αρχίσεις να νιώθεις πόνους στην πλάτη και δε θα καταλαβαίνεις από που προέρχονται!


6. Η υφασμάτινη

Μπορεί να εμπίπτει και στην κατηγορία της crossbody, παρόλα αυτά, αυτή που έχω στο νου μου είναι περισσότερο shopping bag, παρά μια καθημερινή τσάντα γραφείου ή εξόδου.

Vodofone υφασμάτινη τσάντα για καλό σκοπό: τα έσοδα πηγαίνουν στα χωριά SOS!

Tip: Λόγω κρίσης και σαφούς στροφής της μόδας προς... τα αριστερά, η υφασμάτινες τσάντες είναι πολύ in. Προάγουν το ενδιαφέρον για το περιβάλλον και κυκλοφορούν σε άπειρα χρώματα και σχέδια, για να διαλέξεις. Επίσης, είναι η απόλυτα τέλεια λύση για να κουβαλάς το φαγητό σου στη δουλειά!


7. Το backpack

Σίγουρα όχι η επιτομή της κομψότητας, αλλά ένα καλό "εργαλείο" για μεγάλα βάρη κι αντοχές.

Backpack Axel

Tip: To backpack προυποθέτει σπορ εμφάνιση και casual στυλ. Μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με biker look, φόρμα, τζιν και φλατ παπούτσια, αλλά μπορεί να καταστρέψει μια βραδινή εμφάνιση. Please wear responsibly.


8. Η statement bag

Δε χρειάζεται να είναι  επώνυμη, απλώς να είναι αξιομνημόνευτη! Τσάντες με paterns, τρουκς, έντονα χρώματα, περίεργα σχήματα, όλες εμπίπτουν σ' αυτή την κατηγορία.

Braccialini τσάντα- τηλέφωνο

Tip: Η statement bag κρατιέται μόνη της. Τι εννοώ; Ότι δε καμία περίπτωση δε συνδυάζεται με statement παπούτσια ή statement κοσμήματα. Και συνήθως για να αναδειχτεί ίσως να απαιτεί ακόμα κι ένα "ήσυχο" ντύσιμο, ανάλογα, πάντα με την τσάντα!

by Βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου