Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

GIVEAWAY! Cruciani Bracelets!


Τα έχουμε λατρέψει και το ίδιο έχετε κάνει και εσείς... Μιλάμε φυσικά για τα Cruciani bracelets που έχουν κατακτήσει τις καρδιές όλων μας. Τώρα μέσω του Ζαχαρωτού μπορούν να γίνουν ΣΥΝΤΟΜΑ δικά σας!!!!

Πώς να μην τα λατρέψεις; Υπέροχα ζωντανά χρώματα, ποικιλία σχεδίων, όμορφοι συνδυασμοί, απλότητα αλλά και ιταλική φινέτσα. 



Και να μην ξεχνάμε και τη μοναδική ποιότητα, τη λεπτή δουλειά και την λεπτομέρεια όχι μόνο στα βραχιολάκια αλλά και στη συσκευασία! Πραγματικά η εταιρεία σέβεται τους καταναλωτές της και φροντίζει πάντα για το καλύτερο. 


Ευχαριστούμε Cruciani για τα πανέμορφα βραχιολάκια που μας φτιάχνουν απίστευτα τη διάθεση και θα συνεχίσουν για πολύ ακόμη! 



Ithaca, by K. P. Cavafy: When you set out for Ithaca, ask that your way be long, full of adventure, full of instruction...

Για να τα αποκτήσετε μπείτε στο Facebook κάντε Like στη σελίδα μας https://www.facebook.com/zacharoto και share τη φωτογραφία που αφορά το διαγωνισμό. Δύο νικήτριες σύντομα θα κοσμούν το χέρι τους με δύο βραχιολάκια η καθεμία σε συνδυασμό που επιλέξαμε εμείς για εσάς (δες φωτογραφίες).





Προκειμένου να φωτογραφήσουμε τα βραχιολάκια, τα μελλοντικά δικά σας κι εκείνα που αποκτήσαμε για εμάς, κάναμε μια βόλτα... στης Ακρόπολης τα μέρη την καλύτερη ώρα της ημέρας, το σούρουπο: Ηρώδου Αττικού, Άρειος Πάγος, Αναφιώτικα... Όλα εκείνα τα μέρη που κάνουν την πρωτεύουσα ξεχωριστή και γιατί όχι κι ερωτεύσιμη!

με φόντο το βράχο της Ακρόπολης





απολαμβάνοντας τη δύση του ηλίου στον Άρειο Πάγο


Thank you Cruciani for inspiring us to visit places that we sometimes take for granted! It was a beautiful walk with the companionship of your wonderful bracelets.

Αν θέλετε να "χαζέψετε" κι άλλα σχέδια, μπορείτε να επισκεφτείτε το http://www.braccialetticruciani.net/en/, να διαλέξετε τα αγαπημένα σας και γιατί όχι και να τα αγοράσετε online!

Ξεχάστε τις απομιμήσεις! We have the real thing!

Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!
Ζαχαρωτό Team

9 σχόλια:

  1. Ωραίες φωτογραφίες !!!
    Ωραίο δώρο!!!
    Καλή εβδομάδα!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα και ευχαριστούμε πολύ! Να λάβεις και εσύ μέρος στο διαγωνισμό! Φιλάκια

      Διαγραφή
    2. Θέλω πολύ αλλά δεν με αφήνει το facebook να κάνω like στη σελιδα.
      θα προσπαθήσω να κάνω share :(((((((
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
    3. Γιατί δε σε αφήνει; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα; Εμείς προσπαθήσαμε από άλλο λογαρισμό και δεν είχαμε πρόβλημα. :(
      Ελπίζω να είναι παροδικό!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ το Zacharoto για την υπέροχη ανάρτησή του! Τα βραχιόλια Cruciani δείχνουν πραγματικά μοναδικά κάτω από τον Ελληνικό ήλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς ευχαριστούμε! Περάσαμε τέλεια φωτογραφίζοντας τα βραχιολάκια κάτω από την Ακρόπολη! Δε θέλαμε να τα βγάλουμε από τα χέρια μας!

      Διαγραφή