Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Copy THAT: Baby blue



Και πάνω που νόμιζες ότι είχες δει όλα τα παστέλ χρώματα να έχουν έρθει στη μόδα, έρχεται το baby blue να σου θυμίσει ότι μάλλον το υπολόγιζες στα outsiders...

Οι οίκοι μόδας το χρησιμοποίησαν πολύ στα runways για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2014 και ξαφνικά η πιο γλυκιά απόχρωση του μπλε βρίκεται παντού!








Το Baby Blue είναι ίσως η πιο βολική τάση των τελευταίων χρόνων κι αυτό γιατι όλες, χωρίς καμία αμφιβολία, διαθέτουμε ήδη ένα ρούχο σε αυτό το χρώμα.

Τι εννοώ; Μα φυσικά ένα ανοιχτόχρωμο τζιν ή ένα γαλάζιο πουκάμισο όλες το έχουμε. Ε λοιπόν φέτος έχει έρθει ο καιρός να το αναδείξουμε!


















Για να κάνεις εμτυπωσιακές εμφανίσεις με τα baby blue ρούχα ή αξεσουάρ σου ένας είναι ο κανόνας που πρέπει να ακολουθήσεις: τόλμησε! 

Το Baby Blue ταιριάζει τέλεια με κίτρινο. Είναι ο απόλυτος συνδυασμός του φετινού καλοκαιριού! Αλλά οι δυνατότητές σου δε σταματούν εκεί. Μετά από τόσα χρόνια φορώντας τζιν φαντάζομαι ότι μπορείς να υποθέσεις πόσο εύκολο είναι να συνδυάσεις το υπέροχο αυτό χρώμα!





Κι αν τελικά το χρώμα αυτό θεωρείς ότι δε σου ταιριάζει ή οτι είναι πολύ... πιτζαμέ για τα γούστα σου, πρόσθεσε μερικές λεπτομέρεις μόνο στο ντύσιμό σου κι αυτές θα κάνουν όλη τη διαφορά, στο υπόσχομαι!


Βανίλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου