Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Brands! Frezyderm



"Με τη Frezyderm είσαι ήσυχος".
Όχι, δεν είναι αυτό το μότο της εταιρείας (τουλάχιστον όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω). Απλώς αυτή είναι η άποψη των περισσοτέρων που εμπιστεύονται τη Frezyderm για κάθε τους δερματική ανάγκη. 

Η Frezyderm ξεκίνησε τη δράση της το 1987 με αντικείμενο τη διακίνηση δερματολογικών προϊόντων. Από το 2001, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του εργοστασίου της, ξεκίνησε την παραγωγή των δικών της δερματολογικών προϊόντων βασισμένα σε πολύχρονες επιστημονικές μελέτες και με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Σήμερα, πλέον, δραστηριοποιείται όχι μόνο στον Ελλαδικό χώρο, όπου έχει παγιώσει τη θέση της, αλλά και στο εξωτερικό: Κεντρική κι Ανατολική Ευρώπη, Βαλκάνια και Μέση Ανατολή

Η ευρύτατη γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: αντιηλιακή σειρά, αντιγηραντική προστασία, βρεφική σειρά, παιδική περιποίηση, γυναικολογική περιποίηση, σειρά μαλλιών, σειρά ποδιών, εντομοαπώθηση, αντιφθειρική σειρά, αναπλαστικές κρέμες, συμπληρώματα διατροφής κ.ά. 

Με δυο λόγια, η Frezyderm έχει ένα προϊόν για κάθε δερματολογική ανάγκη!

Τέλος, ως εταιρεία που σέβεται τον ευατό της και τους πελάτες της, δεν περιμένει να σε "τραβήξει" στο κατάστημα για να σου πουλήσει, αλλά έχει τον τιμοκατάλογό της αναρτημένο στη διεύθυνση: http://www.frezyderm.com/ClientFiles/18-04-2013%20ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ%20ΓΙΑ%20SITE.pdf, για την ενημέρωση όλων μας, ανά πάσα στιγμή. 

Προσωπικά έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη με όλα τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει και γι΄αυτό και σας προτείνω ανεπιφύλακτα να την εμπιστευτείτε- δε θα χάσετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου